Functional Training

Klik hier voor een afspraak

Fit blijven in een aangename groepssfeer

Bootcamp in Antwerpen voor jouw bedrijf

Als personal trainer verzorg ik ook jouw bootcamp in de provincie Antwerpen. Deze groepstrainingen voor bedrijven houden de fitheid van jou en je medewerkers op peil én zijn bevorderlijk voor de sfeer. Train je met je bedrijf voor een sportevent? Ook dan kun je op de begeleiding van Hanna Mariën rekenen.

Training op maat van jouw bedrijf

Een sportief bedrijf draagt bij aan een gezond bedrijf. Energieke en gelukkige medewerkers zijn nu eenmaal waardevoller dan futloze medewerkers. Zo’n groepstrainingen die sportiviteit koppelen aan een toffe groepsdynamiek zijn daarom elke cent waard. Ook als teambuildingactiviteit mag je het nut van een bootcamp niet onderschatten.

Tijdens mijn bootcamps mag je je verwachten aan gevarieerde groepsoefeningen waarbij geen enkel lichaamsdeel vergeten wordt. Natuurlijk pak ik de specifieke bewegingsbehoeften van jouw bedrijf aan, want elk bedrijf is uniek. Soms zitten de medewerkers de hele dag achter hun computerscherm, terwijl in andere bedrijven zware lichamelijke arbeid wordt geleverd. Een aangepast plan met duidelijke doelen is daarom noodzakelijk, zodat mijn sessies aansluiten bij de verwachtingen van jouw bedrijf.

Om het jou en je collega’s gemakkelijk te maken kies je zelf waar de bedrijfstrainingen plaatsvinden: binnen in de fitnessruimte van het bedrijf, buiten in de openlucht of in de grote zaal van mijn praktijk in Borsbeek.

Begeleiding voor en tijdens sportwedstrijden

Je kunt me ook inhuren wanneer je met je bedrijf traint voor een loopwedstrijd of obstacle run. Ik fungeer dan niet alleen als personal coach om jullie optimaal klaar te stomen: indien gewenst kom ik jullie op de dag van de wedstrijd ook mentaal en sportief ondersteunen.

Maak een afspraak voor een bootcampsessie of begeleiding voor en tijdens een loopwedstrijd. Vul hiervoor het contactformulier op deze website in. Ik stuur je dan zo snel mogelijk een antwoord terug.

                                                                    URBAN Jogging Antwepen Centrum!

Clikc+