Functional Training

Klik hier voor een afspraak

Functional Training: doeltreffende eenvoud

Hanna Mariën: jouw gediplomeerde personal trainer in Antwerpen

Na mijn carrière als topsportster was de tijd rijp om mijn ervaring door te geven als personal trainer. Met de filosofie van Functional Training als basis begeleid ik individuen en groepen, zodat hun sportprestaties op korte termijn gevoelig verbeteren.

Het belang van begeleid trainen

Sporten verdwijnt vaak naar het achterplan door werk, gezin of vrijetijdsactiviteiten. Nochtans geeft sport je de energie om met volle goesting de uitdagingen van je drukke leven aan te gaan. Daarom schaffen velen een fitnessabonnement of een paar loopschoenen aan. Het sporten gebeurt dan echter vaak zonder begeleiding, waardoor de gewenste resultaten lang op zich laten wachten. Vroegtijdig opgeven loert dan gevaarlijk dicht om de hoek.

Met mijn begeleiding vind je op een efficiënte wijze je sportieve zelf terug tijdens een zelfgekozen moment. En dat op een plaats waar het jou het best uitkomt: bij jou thuis, in mijn praktijk in Borsbeek of Antwerpen, binnen of buiten.

Klant staat centraal

Bij mij bereik je een gezonde en sportieve levensstijl met niets meer dan je eigen lichaam, de zwaartekracht, wat basismateriaal en gerichte trainings- en voedingsschema’s.

Iedereen kan mij als personal trainer inschakelen: lopers, tennissers, voetballers, wintersporters, noem maar op. Dat geldt voor alle leeftijden en alle niveaus: zowel geoefende sporters die hun grenzen willen verleggen als (her)beginnende sporters.

Het doel van mijn gerichte trainingsprogramma kan eveneens variëren: afvallen, uithoudingsvermogen verbeteren, spieren verstevigen, revalideren van een blessure… Zo krijgt iedereen een verantwoorde begeleiding op maat, waarbij je zelf altijd centraal staat.

De formules

Personal training: Ik begeleid je bij de verwezenlijking van je doelstelling, na het bepalen van je trainingsdoelen. Voor één sessie van een uur betaal je 65 euro. Kies je een pakket van 12 sessies, dan profiteer je van een leuke korting per sessie en betaal je 60 euro/sessie.

Small group training: Formule voor twee personen. Ideaal om met een vriend(in), partner of collega te trainen. De voordelen van een toffe groepssfeer worden gecombineerd met aandacht voor individuele feedback. Je betaalt 82,20 euro per week voor een programma van 12 weken.

 

Vul het contactformulier in voor een afspraak en eerste verkennend gesprek.


Clikc+